Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum s-ar putea schimba Crypto Twitter sub conducerea lui Elon Musk

reuters.com
elon musk twitter

Elon Musk nu s-a sfiit să-și prezinte viziunea pentru Twitter în trecut, semnalând libertatea de exprimare și eliminând roboții de spam și conturile false ca puncte speciale de interes.

Achiziția Twitter de către Elon Musk pare să meargă înainte, ridicând întrebarea dacă unele sau toate modificările pe care le-a sugerat inițial pentru platformă vor deveni realitate, conform cointelegraph.com.

Platforma este un instrument popular de comunicare și știri pentru entuziaștii, utilizatorii și investitorii cripto, ca să nu mai vorbim de escrocii cripto , platforma de socializare văzând aproximativ 120.000 de tweet-uri pe zi numai despre #Bitcoin, potrivit BitInfoCharts.

Privind înapoi la comentariul inițial al lui Musk, când a propus o cumpărare a Twitter, ar putea arunca puțină lumină asupra schimbărilor pe care le preconizează pentru platformă.

Aceasta include concentrarea asupra libertății de exprimare, eliminarea spam-urilor , a conturilor false, o funcție de editare și, eventual, chiar și a plăților cripto, toate au fost luate în considerare și ar putea fi încă pe ordinea de zi dacă afacerea va fi finalizată.

Un potențial domeniu de atenție este în jurul presupuselor roboți de spam ai Twitter.

În timpul unei discuții TED la Vancouver, în aprilie, Musk a spus că, dacă oferta sa de a cumpăra Twitter va avea succes, o „prioritate de vârf” ar fi eliminarea spam-ului și a robotilor de înșelătorie de pe platformă, menționând la momentul respectiv:

„O prioritate maximă pe care aș avea-o este eliminarea roboților de spam și înșelătorie și a armatelor de roboți care sunt pe Twitter.”

„Ei fac produsul mult mai rău. Dacă aș avea un Dogecoin pentru fiecare înșelătorie cripto pe care am văzut-o, am avea 100 de miliarde de Dogecoin”, a spus el.

El a propus să-i răstoarne prin „autentificarea tuturor oamenilor” și chiar a făcut declarația „vom învinge roboții de spam sau vom muri încercând!”

Problemele legate de roboții de spam au devenit ulterior unul dintre argumentele cheie pe care Musk a folosit-o pentru a încerca să renunțe la înțelegere .

Musk și-a adresat inițial poziția cu privire la libertatea de exprimare într-un tweet din aprilie, declarând la acea vreme: „Sper ca și cei mai rele critici ai mei să rămână pe Twitter, pentru că asta înseamnă libertatea de exprimare”.

În lunile care au trecut, el nu și-a schimbat în mod public poziția și a explicat ce ar putea însemna asta pentru platformă, inclusiv revenirea fostului președinte al Statelor Unite ale Americii Donald Trump, care a fost interzis definitiv de pe Twitter după 6 ianuarie 2021, Capitoliul SUA. revoltă.

El a declarat într-un tweet din 13 mai că, deși crede că Trump probabil nu ar trebui să candideze din nou pentru președinte pentru că este „divizor”, Musk crede că ar trebui „restabilit pe Twitter”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.