Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum să alegi un televizor inteligent pentru camera copiilor? Recomandări de la brandul KIVI

KIVI Media
Kiwi Kids TV

Un televizor inteligent instalat în camera unui copil trebuie să îndeplinească numeroase cerințe, inclusiv să fie sigur pentru ochi, să aibă un ecran securizat, pentru a preveni accidentele în care copiii l-ar putea sparge accidental și să aibă tehnologii avansate de îmbunătățire a imaginii. Împreună cu brandul european KIVI, vom afla cum trebuie să alegem un televizor pentru camera copilului și vom vorbi despre KIVI KidsTV, noul produs al acestui sezon.

content-image

Copilul are nevoie de propriul televizor în cameră?

Cu siguranță da. Vizionarea desenelor animate sau a programelor de divertisment pe o tabletă, smartphone sau pe un laptop vechi nu este o soluție bună. Totodată, partajarea unui ecran cu părinții, frații și prietenii nu este întotdeauna convenabilă. Dacă un copil are propriul televizor, acest lucru îl va inspira să se dezvolte, să învețe să folosească gadgetul și să descopere lumea tehnologiei, ceea ce este esențial în ziua de azi. Totuși, trebuie de menționat că un copil necesită a fi supravegheat de către adulți atunci când utilizează televizorul.

La ce ar trebui să acordați atenție atunci când începeți să alegeți un Smart TV pentru camera copilului?

content-image

Lungimea Diagonalei

În primul rând, trebuie să decideți ce lungime va avea diagonala ecranului, iar pentru a determina lungimea optimă există mai multe formule. Potrivit KIVI, cel mai des, în spațiile destinate copiilor sunt instalate televizoare cu diagonala de la 32 până la 43 de inch. Totodată, trebuie să acordați atenție modelelor cu rezoluție Full HD sau 4K, deoarece majoritatea conținutului modern destinat copiilor este creat în acest format.

Sistemul de Operare

Dacă este posibil, alegeți un televizor care are la bază cel mai recent sistem de operare. De exemplu, versiunile de Android TV 9 și 11 ale KIVI suportă Google Assistant și Chromecast (permitându-vă să redați videouri de pe o tabletă sau smartphone pe ecran mare) și oferă opțiuni extinse pentru configurarea controlului parental. Magazinul de aplicații Google oferă mai mult de 10.000 de jocuri, aplicații educaționale și de dezvoltare pentru copii.

content-image

Controlul vocal

Opțiunea de control vocal este foarte utilă pentru un copil: în primul rând, este distractivă, iar în al doilea rând, permite schimbarea rapidă a aplicațiilor și căutarea de conținut în câteva secunde. Acest lucru este relevant și pentru cei mai mici utilizatori, care încă nu pot citi, dar pot vorbi.

Siguranța Ochilor

Este important ca televizorul să aibă un nivel scăzut de lumină albastră. În cazul KIVI, acest lucru este asigurat de tehnologia Low Blue Light, care previne oboseala oculară și are un efect pozitiv asupra adormirii.

Există televizoare inteligente create special pentru spațiile destinate copiilor?

În luna decembrie, KIVI a prezentat KidsTV, un produs nou creat special pentru spațiile destinate copiilor. În primul rând, este vorba despre un televizor inteligent FULL HD de 32 de inch, care are la bază sistemul de operare Android TV 11. Dispozitivul are următoarele caracteristici:

●      O ramă în jurul ecranului compatibilă cu seturile de construcție. Copiii pot crea o ramă unică care le reflectă individualitatea, creativitatea și simțul artistic. Televizorul este compatibil cu cele mai populare serii de seturi de construcție, permițându-le să utilizeze setul pe care copilul deja îl deține sau unul nou.

●      Sticlă de protecție a ecranului. Atunci când se joacă, un copil poate deteriora ecranul, iar televizorul necesită a fi schimbat. Datorită sticlei de protecție a televizorului KIVI KidsTV, dispozitivul este rezistent la lovituri și zgârieturi. În plus, KIVI oferă o garanție de 3 ani pentru ecran.

●      Fixare Solidă. Modelul vine cu un set dublu de autocolante adezive, astfel încât părinții pot fixa televizorul în mod sigur. Acest lucru împiedică copiii să răstoarne aparatul în timpul jocului.

●      Lumină de noapte pe panoul din spate. Emite o lumină liniștitoare, creând o atmosferă confortabilă în camera copilului și ajutându-l să intre în starea de somn. Lampa de noapte poate funcționa chiar și atunci când televizorul este oprit. Nivelul de luminozitate poate fi reglat folosind telecomanda sau un buton de pe TV.

content-image

KIVI KidsTV este deja disponibil online și în magazinele: Carrefour, Emag, Flanco.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.