Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum să stilizezi un hanorac? 8 Idei de ținute pentru bărbați

Modivo
hanorac

Hanoracele sunt elemente vestimentare confortabile și versatile, perfecte pentru zilele relaxate sau pentru momentele în care vrei să dai o notă casual ținutelor tale. Cu puțină creativitate și atenție la detalii, poți să transformi un hanorac într-o piesă de bază în dressingul tău. Pentru a te ajuta să faci alegerile potrivite îți prezentăm mai multe idei pentru a stiliza un hanorac într-un mod atrăgător.

Hanorace cu pantaloni de trening

Pentru un look sportiv și confortabil, poartă un hanorac cu pantaloni de trening asortați. Acesta este un outfit perfect pentru o zi de relaxare sau pentru o sesiune de antrenament. Poți opta pentru o bluză adidas Original pentru bărbați pe care să o asortezi cu pantaloni în același ton și ținuta este gata.

Hanorace în combinație cu sacouri sau bluze din denim

Pentru a combina confortul cu eleganța, poartă un hanorac pe sub un sacou. Această combinație îți va permite să arăți bine la birou sau la ocazii mai formale. Asortează un hanorac cu o bluză denim pentru un look casual-cool și vei obține un outfit potrivit pentru o ieșire în oraș sau pentru întâlnirea cu prietenii.

content-image

Hanorace cu pantaloni Chino

Poți combina un hanorac cu pantaloni chino pentru un look echilibrat între casual și semi-formal. Adaugă o pereche de pantofi sau mocasini pentru un plus de stil. Poți alege culori complementare sau nuanțe complet diferite în funcție de preferințe și de modul în care te îmbraci de obicei.

Hanorace cu geci interesante

Poți combina hanoracul preferat cu o geacă interesantă, așa cum sunt și cele de la https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/geci/marca:the_north_face care, pe lângă aspectul impecabil, oferă și protecție contra vântului și a intemperiilor. O astfel de geacă îți va asigura confortul pe tot parcursul iernii și te va ajuta să ai ținute stilate.

Hanorace cu pantaloni din piele

Pentru un look îndrăzneț și rock, partă un hanorac interesant cu pantaloni de piele. Un astfel de outfit este potrivit pentru o seară în oraș sau pentru a atrage atenția la un concert sau la alte evenimente informale. Poți purta inclusiv pantaloni cu aplicații cum ar fi lanțurile sau capsele pentru a face o declarație despre stilul personal.

Bluze și hanorace în combinație cu pantaloni scurți

În sezonul cald, poți purta un hanorac cu pantaloni scurți pentru un look relaxat și lejer. Un astfel de outfit este perfect pentru plajă sau pentru zilele călduroase de vară. În plus, vei putea scoate hanoracul atunci când temperaturile sunt foarte ridicate astfel încât să te bucuri de confort indiferent de situație.

Hanorace cu diverse tipuri de blugi

Combină un hanorac cu blugi pentru un look casual și confortabil. Acesta este un outfit versatil potrivit pentru aproape orice ocazie. De fapt, un astfel de mix vestimentar intră în categoria celor clasice și cu siguranță vei putea construi outfituri interesante și atractive.

Hanorace cu pantofi sport

Dacă vrei să adaugi ținutei un element sport, poți combina hanoracul preferat cu o pereche de pantofi sport de calitate și astfel vei construi un look modern și urban. De asemenea, pentru zilele friguroase de iarnă te poți simți liber să accesorizezi o astfel de ținută cu fulare și căciuli pentru un outfit călduros și practic.

Cu aceste idei de outfit-uri, poți vedea cât de versatil poate fi un hanorac și cum poate fi stilizat în funcție de preferințele și ocaziile pentru care construiești ținutele. Asigură-te că alegi un hanorac de calitate și că te simți confortabil în el pentru a te bucura de fiecare zi în care îl porți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.