Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum se laudă Dacian Cioloş cu munca guvernelor din perioada 2007-2014: 'Restul e minciună, propagandă, manipulare și mult scandal'

Inquam Photos / Octav Ganea
proteste rezist Ciolos

Dacian Cioloş, premierul din noiembrie 2015 - ianuarie 2017, combate ideea că guvernul condus de el nu a absorbit fonduri europene. Face însă acest lucru prezentând datele despre sumele încasate pe exerciţiul 2007-2013 în mandatul său, pentru care, practic, nu are niciun merit. Ceele 7 miliarde de euro menţionate reprezentau deconturi pentru proiectele depuse în timpul guvernărilor anterioare.

"Comunicarea coaliției de guvernare este făcută de oameni agresivi și cel mai adesea lipsiți de bun simț. Oameni care trăiesc din scandal și minciună. Oameni plătiți să acopere adevărul cu mult, mult zgomot. Ei au reușit să convingă o bună parte a românilor că Guvernul Cioloș a fost "zero" la absorbția fondurilor europene și mulți i-au votat. Acum, după trei guverne ale domnului Dragnea, putem să comparăm cifrele pe un grafic clar făcut de o organizație independentă. Dacă noi am fost guvernul zero atunci, comparativ, guvernele PSD/ALDE sunt căteva miliarde bune pe minus. Și asta nu numai la fonduri europene. 2016 a fost cel mai performant an, au intrat în țară peste 7 miliarde de euro. Restul e minciună, propagandă, manipulare și mult scandal. România are nevoie de profesionalism și bun simț și nu de politica de circ și mici atât de specifică coaliției de guvernare", scrie Cioloş pe Facebook.

În schimb, fostul premier nu menţionează nimic despre exerciţiul financiar 2014-2020 sau despre eşecul acreditării autorităţilor de management în mandatul său.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.