Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum se vede scandalul Ponta-DNA de la Bruxelles: PNL e de vină

ponta dna agerpres

Dacă este vorba despre lideri ai PSD, scandalul Ponta-DNA se vede aproximativ la fel din orice loc din univers. Coordonatele punctajului de partid sunt aceleaşi: PNL e de vină, justiţia lucrează pentru Opoziţie şi preşedinte, problemele penale pot fi ignorate pentru că Guvernul Ponta a luat măsuri populare.

Vezi şi: FIERBERE mare în PSD: A fost convocat Comitetul Executiv Național al partidului

La fel stau lucrurile şi în cazul vicepreşedintelui Parlamentului European Ioan Mircea Paşcu. Acesta afirmă că, la fel ca în cazul ruperii USL, pisica moartă e în curtea liberalilor.

"Cred ca, in actuala criza politica, problema principala a 'noului PNL' este exact aceeași ca atunci când a spart USL-ul: sa nu fie perceput de electorat ca a inițiat demersul!? Ori, acest lucru nu le-a reușit nici atunci, fiind taxați de electorat la euro-alegeri, după cum nu le va reuși nici acum, mai ales ca anunțul a venit de la Cotroceni, care nu a ascuns nicio clipa ca dorește schimbarea actualei majoritați parlamentare. Sigur, putem înțelege ca provocarea acestei crize are drept scop tactic stoparea măsurilor extrem de populare luate de guvern, ca si mascarea unui eventual eșec al mult trâmbițatei moțiuni de cenzura! Dar cu ce preț strategic pentru tara ? Cu prețul destabilizarii tării? Numai de o criza politica nu are nevoie Romania in acest moment!", a scris europarlamentarul PSD pe Facebook.

Vezi şi: Ponta, URMĂRIT PENAL în dosarul lui Şova: Fals, evaziune, spălare de bani, conflict de interese

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.