Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum și-a dat Dragnea autogol (Opinie)

Facebook
Ciolacu-Alexandrescu

”Sunteți vânduți lui Iohannis! Partidul e plin de securiști! Faceți tot ce puteți să îl țineți pe Florin Cîțu la putere!”... sunt câteva dintre acuzațiile oamenilor lui Liviu Dragnea la adresa lui Marcel Ciolacu și conducerii PSD (fără Firea și Stănescu – așa rostea ritos cel care se autopoftea la mesele ”Statului Paralel” cu chiftele și jumări).

Adevărul a venit însă ca un trăznet peste el și vrednicii săi apostoli. PSD-ul ”lui Ciolacu” a câștigat alegerile, si-a reîmprospătat masiv grupurile parlamentare (80% din parlamentari sunt noi), a produs cele mai mari daune Puterii neintrând în jocurile PNL vs USR PLUS și a și depus Moțiunea de cenzură care va doborâ ”Guvernul meu”.

Dar tot nu e bine decretează meseanul. Dar de ce ați depus moțiunea așa de târziu? De ce nu începeți procedura de suspendare/demitere a președintelui României? De data asta nu o face direct, ci prin whatapp la vrednica sa fostă consilieră

Marele bărbat de stat încearcă lovitura supremă – se ascunde în spatele fustelor și atacă. Se pune la cale operațiunea Margareta. Se invită una bucată președinte PSD la emisiunea patronului stației pentru o oră de ”băgat mințile în cap și de devoaloare a colaborării Kiseleff - Cotroceni”, cum s-ar fi exprimat Miron Mitrea.

Se dă acordul pentru prezența în emisiune și cu o zi înainte se transmite că invitată în emisiune va fi și fosta consilieră ajunsă acum realizatoare TV și singura căreia Dragnea i s-a destăinuit și din pușcărie și după ieșire într-o emisiune unde a început prin a spus că a venit acolo pentru că nu a fost primit în altă parte. Trecem peste penibilul situațiilor și ajungem la ora cu emisiunea.

Începe asaltul – De ce ați predat partidul Cotroceniului, De ce nu ați depus moțiunea mai repede, De ce nu ați susținut Moțiunea USR PLUS – AUR, S-a întânit fostul premier Sorin Grindeanu cu președintele Iohannis la reședința acestuia din urmă, De ce nu mergeți pe suspendarea lui Iohannis?... si multe altele. Exact cum erau ele transmise LIVE de Liviu Dragnea care din fotoliul de acasă fără să mai fie întrerupt de publicitate și-a exersat rolul de întrebător.

AUTOGOL cât Rahova de mare!

Moțiunea PSD va fi votată marți și Guvernul Florin Cîțu va fi demis!

Încă o dată vecinul din Teleorman s-a dovedit un prost mesean și nimic mai mult.

Și emisiunea a avut de câștigat. Bine de tot. Ratingurile TV că avându-l pe Marcel Ciolacu în platou a înregistrat un scor bun, comparabil cu cel al postului public de televiziune unde invitat era premierul proaspăt devenit șef suprem al PNL.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.