Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile îi pregătesc lui Cătălin Cherecheș o închisoare modernă. Aici ar putea fi cazat edilul penal dacă va fi trimis în țară

facebook/norway grant
model inchisoare norvegia

Baia Mare va avea unul dintre cele mai moderne penitenciare din România, iar în acest loc de detenție ar putea fi încarcerat și Cătălin Cherecheș dacă va fi trimis de autoritățile germane în România.

Pușcăria, la care lucrările au început în 2022, va avea peste 400 de locuri și va aduce un concept unic în sistemul penitenciar din România.

În cadrul penitenciarului, deținuții vor avea la dispoziție o sală de spectacole, bibliotecă, dar și o bază de auto-gospodărire, unde vor putea, singuri, să își gătească sau să își spele rufele, întreaga lucrare fiind un concept unic în ţară, dezvoltat după un sistem norvegian.

„Noi vom avea un pavilion de detenţie nou de 420 de locuri, toate la standarde europene, vom avea 70 de camere a câte 6 locuri de deţinere.

Presupune o abordare integrată a serviciilor corecţionale de reintegrare socială din penitenciar cu cele din exterior să se obţină o trecere cât mai lină a persoanelor private de libertate, din detenţie în libertate şi în acest fel să crească şansele de reintegrare socială a acestora”, a declarat pentru observatornews.ro Norbert Bogyos, reprezentant al Penitenciarului Baia Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.