Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum va fi vremea în acest weekend: Prognoza meteorologilor

www.radiotimisoara.ro
termometru, vremea

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru acest sfârșit de săptămână. Potrivit acesteia, vremea în weekend, în București și în țară va fi instabilă și mai caldă decât este normal pentru această perioadă.

Pognoza meteo pentru sâmbătă

Vremea în weekend se va menține caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special după-amiaza și seara, când trecător se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

Citește și: REACȚIA Transgaz după investigația 'COMANDATĂ' de Comisia Europeană: 'NU afectează'

La munte, vremea se va menține caldă dar va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, însă îndeosebi după-amiaza și seara, temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în zona Carpaților Meridionali și a Munților Bantului și cu totul izolat în restul masivelor montane. Punctiform vor fi căderi de grindină și se vor acumula cantități de apă mai însemnate.

La mare, vremea va fi schimbătoare ca aspect, cu cerul variabil. În cursul după-amiezii, vor fi condiţii pentru averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 24 de grade, iar cele minime vor fi de 16… 18 grade. Dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 18 şi 20 de grade.

Citește și: Greenpeace, AVERTISMENT DUR pentru Trump, după ultima decizie: 'O să REGRETE'

Prognoza meteo pentru duminică

La munte, vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales după-amiaza în Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali, unde vor fi averse și descărcări electrice. Izolat vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va avea intensificări temporare pe crestele montane înalte.

La mare, vremea va fi predominant frumoasă, cu cerul mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 25 de grade, iar cele minime între 14 şi 18 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 18 şi 20 de grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.