Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum va vota UDMR la dezbaterea Bugetului pe 2016

kelemen hunor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune ca proiectul de buget pe 2016 este unul bun, în conditiile în care a fost realizat doar dupa o luna de la învestirea Guvernului și le recomanda parlamentarilor Uniunii sa voteze favorabil bugetul.

"În conditiile date, cam dupa o luna de la învestirea Guvernului, acest proiect de buget poate fi considerat un proiect bun, cu toate neajunsurile si cu toate problemele care apar pe parcurs", a declarat, la RFI, președintele UDMR, Kelemen Hunor.

El le recomanda parlamentarilor UDMR un vot pozitiv asupra bugetului: "Noi am propus câteva amendamente nu extrem de semnificative în ceea ce priveste sumele. Vom avea discutii în grup, o decizie vom lua probabil luni, eu nu vreau sa luam o decizie pâna nu vedem dezbaterile în comisiile de specialitate si în comisia de buget-finante, sa vedem raportul final. Dar eu, în mare, asa cum am vazut pâna acum acest buget, as recomanda colegilor un vot pozitiv".

Întrebat care este amendamentul la care tine UDMR cel mai mult, Kelemen Hunor a raspuns: "Sunt câteva amendamente, cele pe infrastructura mare, centurile ocolitoare sunt cele mai importante. Si la educatie noi avem o propunere, care exista si în bugetul anului 2015, dar din motive procedurale nu s-a finalizat - un centru de pregatire pentru cadre didactice la Oradea, ceea ce trebuie finantat".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.