Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum zbura Voiculescu pe banii de la Antene

voiculescu catuse

Printre ele se regăsesc sediile Grivco Group și Antena3. De inventarierea tuturor bunurilor familiei lui Dan Voiculescu se va ocupa șeful Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi.

Cu ajutorul procurorulor, judecătorii au aflat că în 2009, Dan Voiculescu și-a cumpărat un avion Falcon de 20 de milioane de euro. Aeronava a fost luată printr-un credit în leasing contractat de Antena 1 și se afla în folosința exclusivă a lui Dan Voiculescu și a familiei sale. Dar,  Antena 1 plătea toate cheltuielile de operare și de întreținere, aproximativ 500.000 de euro pe an.

Tot Antena 1 a achitat și mașina de serviciu cu care circula Voiculescu, Mercedes 500 S, în valoare de 200.000 de euro. Cheltuielile erau decontate tot de telelviziune. Mașina de escortă, un Subaru Forester, era cumpărat tot de Antena 1. În plus, șoferii lui Dan Voiculescu sunt angajați ai posturilor TV Antena 1, Antena 3 și Euforia TV.

Zborurile cu elicopterul (800-1000 euro/oră) pe care le făcea Voiculescu, erau și ele achitate tot pe firmele Antena 1 și Antena 3, care decontau și mesele de protocol

Ceea ce se știa și mai puțin e că sediul din Șoseaua București-Ploiești este prima proprietate a lui Voiculescu. În epoca lui Ceaușescu, clădirea a aparținut firmei Crescent, iar acolo se află redacția de știri a Antena 3, titrează evz.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.