Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Cumnata' fostului ministru Raluca Prună, singurul candidat pentru funcţia de adjunct al procurorului general

click.ro
raluca pruna

Ministerul Justiţiei a publicat marţi seara lista procurorilor selectaţi să dea interviu pentru funcțiile scoase la concurs în eșaloanele 2 din Parchetul General, DIICOT şi DNA.

Pentru funcția de prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost admis pentru interviu Dimitrie-Bogdan Licu.

Pentru funcţia de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a fost admisă la interviu Maria Magdalena Militaru. Aceasta este partenera de viaţă a fratelui fostului ministru al Justiţiei Raluca Prună.

Procurorul Mihai Prună are o relație cu Maria Magdalena Militaru, procurorul general adjunct al Parchetului Curții de Apel București, cea care l-a trimis în judecată pe polițistul Cristian Cioacă în dosarul „Elodia”, nota luju.ro în 2015.

Fratele Ralucăi Prună, Mihai Prună, și procuroarea Maria Militaru nu sunt căsătoriți, însă au împreună un copil. De asemenea, conform declarațiilor de avere, Mihai Prună deține un teren intravilan în comuna Chiajna, județul Ilfov, în suprafață de 400 mp + 1/18 din 758 mp, dobândit prin cumpărare în anul 2007. Tot un teren de 400 mp + 1/18 din 758 mp, dobândit prin cumpărare în anul 2007, situat în aceeași comună Chiajna, deține și Maria Militaru.

În declarația de avere a Mariei Militaru din 27 decembrie 2007, la categoria „Active financiare” apare un împrumut pe care actuală adjunctă a Parchetului Curții de Apel București, pe atunci detașată la CSM, i l-a dat Ralucăi Prună. Este vorba de o suma de 5.000 de euro, pe care Raluca Prună a restituit-o, în condițiile în care nu mai apare în alte declarații de avere ale Mariei Militaru.

Maria Magdalena Militaru are în "palmares" şi un eşec notabil, la concursul pentru funcţia de procuror general al Parchetului Curţii de Apel Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.