Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cumpănașu: Fifor vrea Poliția Școlilor

Adevarul
cumpanasu alexandru

Alexandru Cumpănașu a declarat miercuri, după discuția cu ministrul de Interne, că Mihai Fifor a fost de acord, în principiu, cu propunerea sa de a fi înființată Poliția Școlilor în cadrul Jandarmeriei Române și urmează ca unchiul Alexandrei să revină cu un draft de proiect, potrivit Mediafax.

„Domnul ministru a fost, de principiu, de acord, urmează ca în zilele următoare să vin cu draft de proiect pe care l-am construit împreună cu colegii mei care se ocupă de ordine publică în Coaliție (Coaliția pentru Dezvoltarea României, n.r.). Această poliție a școlilor înseamnă de fapt, câte un jandarm la fiecare unitate școlară de învățământ liceal, care să aibă și acces - să modificăm legea- în interiorul unității de învățământ, astfel încât elevii să se simtă în siguranță”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Declarațiile au fost lansate la ieșirea din Ministerul de Interne, unde unchiul Alexandrei a avut o discuție cu ministrul de Interne, Mihai Fifor.

„A rămas să vin cu proiectul și să discutăm, dar de principiu este de acord cu această instituție care să funcționeze în cadrul Jandarmeriei Române”, mai spune Cumpănașu.

Citește și: SURSE - Prima 'ruptură' în alianța ALDE - Pro România: Tăriceanu a propus un protocol diferit, Ponta a refuzat .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.