Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cumpănașu îi mulțumește lui Predoiu pentru atitudinea din prima conferință de presă: 'Îl voi susține total dacă va duce această bătălie...'

Inquam Photos / Ilona Andrei
Inquam Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu îi mulțumește public ministrului Justiției Cătălin Predoiu pentru atitudinea și poziția luată în prima conferință de presă.

„Dragi prieteni, ii multumesc lui Catalin Predoiu pentru atitudinea si pozitia luata in prima conferinta de presa. Chiar daca ministrul justitiei nu are foarte multe parghii semnalul public este foarte important. Mesajele domnului Predoiu coincid in mod firesc cu lupta pe care eu si romanii (victime ale sistemului si nu numai) ne-am angajat sa o ducem impotriva crimei organizate. Am avut acum o discutie cu dansul si ne vom vedea in viitorul apropiat. Il stiu insa de mult timp pe Catalin Predoiu si stiu ca este un om ambitios, hotarat si respectat. Sper sa poata face mai multe pe viitor pentru ca umilintele pe care le suportam astazi din partea infractorilor din sistem sau din afara sa inceteze. Il voi sustine TOTAL daca va duce aceasta batalie impotriva crimei organizate, rapirilor, coruptiei, oamenilor de rea credinta din sistem. Nu este singur ci cu multi oameni alaturi”, scrie Cumpănașu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.