Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cumpănaşu: Raportul MS nu spune că Alexandra e moartă, iar INML nu are un birou de presă

cumpanasu

Alexandru Cumpănaşu a făcut, vineri, public, raportul corpului de control al Ministerului Sănătăţii (MS) după verificările de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML).

CONSULTAŢI ÎNTREG RAPORTUL AICI

O primă informaţie din raport e aceea că în document nu se pomeneşte nicăieri că Alexandra Măceşanu ar fi moartă. 'În acest document nu se vorbeşte despre niciun deces al Alexandrei', a spus Cumppănaşu la România Tv.

Acesta spune că una dintre deficienţele găsite de corpul de control la instituţie este aceea că Institutul nu are un birou de presă pentru segementul de comunicare publică.

'Am primit raportul de la doamna ministru. La prima vedere după o primă lectură, constat că acolo e o gravă problemă de comunicare constatată şi de Ministerul Sănătăţii. Voi face plângere pe baza acestui raport. Acest raport clarifică că nu există niciun fel de structură de comunicare la nivelul INML şi s-a dispus înfiinţarea uneia', spune acesta.
Un alt element din raport este acela că specialiştii INML nu pot oferi niciun fel de detaliu legat de activitatea lor tehnico-ştiinţifică.

'Raportul mai spune că nu au voie să dea informaţii de niciun fel către nimeni din activitatea lor. Noi avem cronologia acestui eveniment', mai spune Cumpănaşu.

El arată că pe 8 august procurorii DIICOT au trimis la INML alte probe pentru expetizare. 'Nu ştiam aşa ceva. Vorbim de probe de competenţa INML. Din acest raport reiese acest aspect, că există alte probe ce vizează verificarea de către INML. Cu siguranţă e o sincopă mare pe 8 august', e explicat bărbatul.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.