Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cumpărăturile cu credit online au crescut cu 500%, de Black Friday 2023 (aplicaţie)

facebook.com
Black Friday 2023

Apetitul românilor pentru cumpărături cu credit online a crescut de cinci ori, de Black Friday, arată un studiu realizat de o aplicaţie specializată în servicii de e-commerce.

Conform 4Apply, aplicaţie dezvoltată de Starbyte pentru site-urile de e-commerce, aceasta a înregistrat fluxuri-record de peste 500 de clienţi pe oră, cu vârfuri de aproximativ 30 de clienţi pe minut.

Pe baza datelor înregistrate, cererile pentru cumpărarea de produse în rate au crescut cu 500% faţă de ediţia anterioară de Black Friday, vârful maxim fiind înregistrat sâmbătă, 11 noiembrie.

În Top 3 localităţi unde cumpărarea cu credite online a reprezentat o opţiune, Bucureşti conduce detaşat, cu 42% dintre vizitatorii care au dorit credit online. Capitala este urmată, la mare distanţă, de judeţele Cluj (8%) şi Timişoara (4,5%).

"Apetitul românilor pentru reduceri este crescut, Black Friday a evidenţiat şi mai mult tendinţa de creştere a frecvenţei de cumpărare din mediul online, iar secunda de aur, conform eMag, a înregistrat 452 de produse comandate pe secundă. Peste 89% dintre utilizatorii care au fost interesaţi de achiziţii prin credite online au folosit smartphone-ul, 10% au intrat de pe desktop şi doar 0,29% au folosit tableta", se arată în cercetare.

4Apply este o aplicaţie de tip plug-in, dezvoltată de Starbyte pentru site-urile de e-commerce, care înlesneşte şi facilitează creşterea vânzărilor prin introducerea posibilităţii de plată prin Credit Online (e-Credit).

Aplicaţia pune în legătură site-urile de e-commerce cu instituţiile finanţatoare, precum bănci şi IFN-uri, iar în acest fel orice client care face cumpărături de pe un e-commerce, are posibilitatea de a plăti prin e-credit, pe lângă plata obişnuită cu cardul, potrivit agerpres.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.