Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cunoscut profesor, încătuşat de către procurori: Acuzaţii extrem de grave, ce s-a găsit în biroul său

catuse

Profesorul Ioan Ardelean de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru luare de mită. În biroul lui, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) au găsit două mii de euro în bancnote de câte 50 de euro, dar şi mai multe plicuri cu numele unor studenţi.

Citeşte şi: Dezvăluire șoc a șefului ANPC: 'Problema de la Odorheiu Secuiesc este mult mai gravă decât se prezintă'

Profesorul Ioan Ardelean de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a fost reţinut pentru 24 de ore în urma percheziţiilor pe care ofiţerii DGA le-au făcut, sâmbătă, în biroul său, dar şi la domiciliu. În biroul profesorului, ofiţerii au găsit două mii de euro, în bancnote de 50 de euro, dar şi plicuri cu numele unor studenţi. Ardelean a recunoscut că studenţii i-au lăsat bani, afirmând că i-a ajutat şi consultat în diferite ocazii.

Citeşte şi: Dezvăluiri incendiare dintr-un dosar de spionaj: Un preşedinte, IMPLICAT în cazul Laurei Codruţa Kovesi (presă)

Profesorul este acuzat de luare de mită, în cursul zilei de duminică urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Ofiţerii DGA au făcut, sâmbătă, două percheziţii în biroul unui profesor de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, dar şi la domiciliul acestuia, în urma unei acţiuni de flagrant în timpul căreia acesta a primit 450 de euro mită de la mai mulţi studenţi pentru a promova restanţele, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.