Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cupa Germaniei - Revenire prudentă a suporterilor pe stadioane

Primul tur al Cupei Germaniei, ce programează aproape toate meciurile de vineri până luni, fără ca echipele din elită să joace între ele, marchează o revenire foarte limitată a suporterilor pe unele stadioane, după mai bine de şase luni de fotbal cu porţile închise, notează AFP potrivit Agerpres.

"38.677 de spectatori autorizaţi în acest weekeend pe stadioane în cupe - din păcate împărţiţi la 31 de meciuri...", scrie ziarul Bild.

Doar 31 de meciuri, fiindcă Bayern Munchen a fost lăsată să se odihnească după câştigarea Ligii Campionilor şi va juca doar pe 15 octombrie, pe terenul unei echipe de divizia a cincea, FC Dueren.

Ţinând cont de regulamentele sanitare diferite de la o regiune la alta şi chiar de la un oraş la altul, numărul spectatorilor variază în funcţie de stadioane. În estul ţării, unde rata infecţiei cu noul coronavirus este cea mai scăzută, 12.000 de persoane vor putea asista la meciul Dynamo Dresda - Hamburger SV (luni), 7.500 la Hansa Rostock - VfB Stuttgart (duminică) şi 5.000 la Magdeburg - Darmstadt (duminică).

În schimb, echipele din regiunile cel mai afectate de pandemie, ca FC Nurnberg, FC Kaiserslautern sau Munchen 1860, vor evolua cu porţile închise. Din cauza situaţiei sanitare, mai multe cluburi mici au renunţat la dreptul lor de a juca acasă împotriva unor echipe din diviziile superioare.

Echipele de top din Bundesliga, care nu au mai jucat din luna iunie, cu excepţia celor care au jucat în cupele europene, au beneficiat de o tragere la sorţi lejeră.

RB Leipzig, semifinalista Ligii Campionilor, va evolua sâmbătă pe terenul divizionarei secunde FC Nurnberg, iar Borussia Moenchengladbach va primi la aceeaşi oră vizita lui Oberneuland (D5), ce a renunţat să dispute acest meci pe teren propriu. Vicecampioana Borussia Dortmund va juca luni la Duisburg (D3).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.