Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cupa Ligii Angliei: Liverpool o învinge pe Leicester, Manchester City a pierdut la Newcastle, iar Ionuţ Radu se impune ca titular la Bournemouth

cancan.ro
Cupa Ligii Angliei

Echipa engleză FC Liverpool a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Leicester City, în Cupa Ligii Angliei. În aceeaşi competiţie, Manchester City a suferit prima înfrângere a sezonului, 0-1 cu Newcastle, în timp ce Bournemouth, cu Ionuţ Radu titular, a învins pe Stoke City, cu 2-0, scrie news.ro.

Condusă cu 1-0 de Leicester City încă din minutul 3, cînd a marcat Kasey McAteer, Liverpool a reuşit să revină abia în repriza secundă. A egalat Cody Gakpo, în minutul 49, iar în minutul 70 a înscris Dominik Szoboszlai, care i-a adus în avantaj pe „cormorani”. Diogo Jota a închis tabela în minutul 89 şi Liverpool s-a impus cu 3-1.

Într-un alt meci, Newcastle a reuşit să învingă echipa campioană, Manchester United, cu 1-0. Alexander Isak a fost autorul golului, în minutul 53. Guardiola nu l-a utilizat în acest meci pe Erling Haaland.

Portarul român Ionuţ Radu a fost titular în echipa lui Bournemouth, în victoria obţinută în faţa formaţiei Stoke City, scor 2-0. Radu a fost integralist, iar golurile echipei sale au fost înscrise de Dominic Solanke (min. 51) şi Joe Rothwell (min. 54)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.