Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cupa Mării Negre la Ciclism, eveniment organizat pentru copii pe faleză

Marea Neagră
Competiţia se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani, iar taxa de înscriere este de 70 de lei.

"Mâine se dă startul Cupei Mării Negre la Ciclism, etapa a II-a. Cea de-a XII-a ediţie a evenimentului sportiv, organizat de Clubul Judeţean de Ciclism Constanţa şi Tomis Bike Constanta, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanţa va avea loc sâmbătă, 07 mai, de la ora 09:00, pe faleza din cartierul Santa Maria Bay. (...) Competiţia se va desfăşura pe traseul strada Actor Jean Constantin - strada Actor Ilarion Ciobanu - strada Publicist Constantin N. Sarry - strada Actor Jean Constantin", se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

Potrivit sursei citate, pentru buna desfăşurare a evenimentului, în intervalul orar 9:00 - 16.00, traseul pe care se va desfăşura competiţia va fi închis circulaţiei rutiere.

La această ediţie se vor face clasamente separate pentru amatori şi licenţiaţi. Cronometrajul se va face cu sisteme electronice cu cip.

La ora 9.00 se vor face înscrierile şi vor fi predate numerele. Startul va fi dat la ore diferite şi numărul tururilor va varia în funcţie de categoria de vârstă. La ora 15.30 va avea loc festivitatea de premiere.

"În funcţie de numărul de copii înscrişi orarul poate suferi modificări. Înscrierile atât pentru amatori cât şi pentru licenţiaţi se vor putea face şi la locul desfăşurării evenimentului. Taxa de înscriere este de 70 lei", se mai spune în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.