Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cupa Mondială Challenge din Israel, anulată din motive legate de securitate

www.agerpres.ro
gimnastică ritmică

Cupa Mondială Challenge la gimnastică ritmică, programată în Israel, a fost anulată din cauza situaţiei de securitate din această ţară, a anunţat Federaţia israeliană de gimnastică într-un comunicat, citând Federaţia internaţională de gimnastică (FIG), informează agenţia Xinhua, potrivit Agerpres.

În consecinţă, seria Challenge Cup 2024 constă acum în doar două evenimente, unul la Portimao (Portugalia), care va debuta pe 10 mai, şi celălalt programat la Cluj-Napoca (România), cu startul pe 12 iulie.

Competiţia din Israel trebuia să se desfăşoare între 26 şi 28 iunie la Pais Arena din Ierusalim, dar a fost anulată "având în vedere situaţia actuală din regiune", potrivit deciziei FIG.

Începând din 7 octombrie 2023, când a izbucnit conflictul dintre Israel şi Hamas, nu au mai avut loc evenimente sportive internaţionale în Israel.

"Înţelegem care sunt considerentele care au condus la decizie, dar, în acelaşi timp, există un sentiment de dezamăgire. Speram să găzduim un eveniment la cele mai înalte standarde, ca parte a pregătirii echipei noastre pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Intenţionăm să organizăm evenimentul anul viitor, în speranţa unor zile mai liniştite şi mai sigure", a precizat Federaţia israeliană de gimnastică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.