Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cuplu de români arestat după ce și-au maltratat și violat menajera moldoveancă. Soția filma cu telefonul

ANSA
politie italia

Un cuplu de români a fost arestat în Italia după ce au maltrat-o și violat-o pe badanta lor moldoveancă, agresiunile sexuale fiind filmate cu telefonul de soție.

Doi români, soț și soție, în vârstă de 41 ani, respectiv 37 de ani, a fost arestat în Catania după ce au bătut crunt și au violat-o pe badanta lor, o cetățeancă moldoveancă, scrie agenția italiană Ansa, citată de stirileprotv.ro. Trei episoade de violență sexuală au fost filmate de soție, care le-a păstrat în telefonul ei.

”Cei doi au fost arestați prin executarea unui ordin emis de judecătorul de instrucție din Etna la solicitarea procuraturii locale prin care se emite ipoteza infracțiunilor de maltratare, vătămare corporală și violență sexuală în grup”.

Bărbatul, în arest, femiea are bățară electronică

Românul a rămas în închisoare, în timp ce soția acestuia a fost plasată în arest la domiciliu, cu obligația de a folosi brățara electronică, întrucât are copii mici în întreținere.

”Cercetările efectuate de Poliția Catania, coordonate de procurorul adjunct Sebastiano Ardita și de Anna Trinchillo, au început după raportul Serviciului de Cooperare Polițienească Internațională din 4 aprilie cu privire la posibile acte de maltratare față de cetățeanul moldovean, care au fost raportate de tânăra moldoveancă unui membru al familiei”, arată sursa citată.

”A doua zi, personal de la Secția de Combatere a Infracțiunilor Sexuale s-a deplasat la Bronte, unde au fost găsiți cei doi români și tânăra moldoveancă. Ancheta a permis scoaterea la lumină a presupuselor maltratări repetate și a vătămărilor corporale suferite de femeie, constând într-o „fractură deplasată, multifragmentară a capătului acromial al claviculei stângi”. A apărut și un episod de violență sexuală din partea cuplului și din care erau trei scurte videoclipuri pe telefonul mobil al femeii de 37 de ani”, a scris agenția italiană.

S-a mutat în casa românilor în decembrie 2023

Tânăra moldoveancă ajunsese la Catania în decembrie 2023 cu o persoană care o însoțise în căutarea unui loc de muncă.

”Astfel a ajuns la familia românească din Bronte. Ea se mutase în casa lor pentru a face treburi casnice și pentru a avea grijă de copiii mici ai cuplului. Prima perioadă a trecut fără probleme, dar apoi totul ar fi luat o întorsătură violentă, cu atitudini opresive, maltratări și violențe sexuale.

Tânăra ar fi reușit să-și raporteze starea cuiva din străinătate, care a alertat Serviciul de Cooperare Polițienească care se ocupă de trafic de persoane, relatând prezența unei moldovence ținute împotriva voinței ei într-o casă din Bronte.

A doua zi, echipa Cartierului General de Poliție a intrat în acțiune și 24 de ore mai târziu victima a fost dusă într-o unitate protejată. Măsura asigurătorie a judecătorului de instrucție a fost luată pe 29 aprilie”, mai relatează Ansa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.