Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cuplu fabulos la Wimbledon - Cu cine va face echipă Serena Williams la dublu mixt

gettyimages.com
Serena Williams

Andy Murray (227 ATP și 32 de ani) și Serena Williams (10 WTA și 37 de ani) vor face echipă la Wimbledon în turneul de dublu mixt, potrivit gsp.ro.

Tenismanul britanic a confirmat miercuri seară că va evolua în turneul de dublu mixt alături de Serena Williams, jucătoare care a adunat 14 trofee la Wimbledon, 7 la simplu, 6 la dublu feminin și unul la dublu mixt. Americanca anunțase și ea că: „dacă voi chiar vreți asta, atunci se face, e gata!”.

Murray va concura la Wimbledon în acest an doar în probele de dublu masculin și dublu mixt, la mai puțin de două luni după ce a suferit o intervenție chirurgicală la șold. La mixt are un singur rezultat notabil până acum în carieră, medalia de argint la Jocurile Olimpice din 2012, când a evoluat alături de Laura Robson. Atunci a pierdut finala de la Londra, 6-2, 3-6, 8-10 cu bielorușii Victoria Azarenka și Max Mirnyi.

„Serena e o jucătoare extraordinară, are un palmares incredibil la dublu și joacă senzațională pe iarbă. E de departe cea mai bună jucătoare din istorie. Putem spune că e o parteneră destul de solidă”, a glumit Murray în momentul în care a fost întrebat dacă ar vrea să facă echipă cu Williams.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.