Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curățenia de primăvară! Viceprimarul Capitalei Horia Tomescu anunţă lucrări de reparaţii la terenurile sportive din mai multe parcuri din București

Horia Tomescu demisie

Viceprimarul USR al Capitalei Horia Tomescu a anunţat că vor fi efectuate lucrări de reparaţii la cele 10 terenuri sportive din parcurile administrate de către Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), pentru prima oară după 12 ani şi anume terenurile din parcurile Herăstrău, Carol, Circul de Stat, Băneasa, Izvor şi Tineretului, conform news.ro.

„Reparăm cele 10 terenuri de sport din parcurile administrate de ALPAB pentru prima dată după 12 ani! Pentru copiii şi tinerii iubitori de sport şi mişcare, terenurile vizate se află în parcurile Herăstrău, Carol, Circul de Stat, Băneasa, Izvor şi Tineretului. Investim în sport, sănătate şi în dezvoltarea fizică armonioasă a copiilor noştri, care au mare nevoie de activităţi în aer liber, care să-i desprindă de ecranele telefoanelor”, a scris Horia Tomescu, vineri pe Facebook.
El a adăugat că au fost publicate două anunţuri în platforma SEAP pentru înlocuirea suprafeţei antiderapante şi reparaţii la structurile metalice perimetrale.
„De la încheierea contractelor, operatorii vor avea la dispoziţie 45 de zile pentru execuţia lucrărilor. Concret, vom înlocui suprafeţele de joc deteriorate, vom repara gardurile ce împrejmuiesc terenurile prin grunduire şi vopsire, vom înlocui sistemele de prindere, vom igieniza panourile şi vom înlocui plasele coşurilor de baschet. Pentru mine, accesul la terenuri de sport moderne şi civilizate, în care copiii să facă mişcare şi să îşi întărească spiritul de echipă, este o parte esenţială a anagjamentului meu de a transforma Bucureştiul într-o localitate prietenă a copiilor. Invit toţi operatorii economici interesaţi să consulte caietele de sarcini publicate în SEAP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.