Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curiozitatea aproape că a ucis o pisică din Polonia: A rămas blocată cel puţin 10 zile într-o conductă

Gettyimages
pisica

Curiozitatea aproape că a ucis o pisică din oraşul polonez Rzeszow, care a rămas blocată cel puţin zece zile într-o conductă a sistemului de încălzire al oraşului înainte de a fi într-un final salvată, informează Reuters.

Pe 24 octombrie, autorităţile locale au fost informate că este posibil ca o pisică să fi rămas blocată într-una din conductele sistemului de încălzire, iar marţi aceasta a fost salvată graţie eforturilor pompierilor şi angajaţilor de la companiile de apă şi termoficare, a informat agenţia de presă PAP.

Potrivit lui Artur Gernand, un angajat al primăriei din Rzesow, motanul rămăsese prins între conductă şi structura ei de protecţie.

"Marţi (salvatorii) au reuşit să îndoaie structura de protecţie, mărind spaţiul, şi astfel pisica a putut ieşi", a povestit Gernand, potrivit Agerpres.ro.

După evadare, motanul, denumit "Rurek" după cuvântul polonez pentru conductă, a fost preluat de ONG-ul Fundacja Felineus, care a declarat că vineri felina s-a simţit suficient de bine pentru a putea părăsi clinica veterinară în care a fost îngrijită.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.