Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursa ciclistă Paris-Roubaix întârziată cu o săptpmână din cauza alegerilor prezidenţiale din Franţa

backtoromania.com
bicicleta ciclism biciclist

Cursa ciclistă Paris-Roubaix îşi va schimba data de desfăşurare în 2022 şi va avea loc cu o săptămână mai târziu, din cauza alegerilor prezidenţiale din Franţa, prevăzute pe 10 aprilie, au anunţat miercuri organizatorii evenimentului, citaţi de AFP.

Astfel, "regina clasicelor" va avea loc duminică 17 aprilie 2022, în locul cursei clasice olandeze Amstel Gold Race, care se va desfăşura la rândul ei pe 10 aprilie.

"Această soluţie a putut fi găsită graţie ajutorului şi spiritului de conciliere de care a dat dovadă Leo van Vliet, directorul Amstel Gold Race, precum şi Uniunea Ciclistă Internaţională (UCI)", a declarat Christian Prudhomme, directorul Turului Franţei, a cărui societate, ASO, organizează şi cursa Paris-Roubaix.

Ordinea curselor clasice de primăvară a fost bulversată începând după 2019. După anulările sau amânările de anul trecut, din cauza pandemiei, cursa Paris-Roubaix, denumită şi "La Pascale", datorită derulării sale în perioada Paştelui, a fost amânată anul acesta din aprilie până în octombrie.

Ediţia cu numărul 118 a cursei Paris-Roubaix se va desfăşura duminică 3 octombrie şi va avea un traseu în lungime de 259 km.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.