Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursă nebunească a unui tânăr de 24 de ani, pe străzile din Botoșani, cu o mașină furată: Destinația finală, arestul poliției

www.romaniatv.net
Accident Boboc

Un tânăr de 24 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce a produs un accident cu un autoturism furat dintr-o spălătorie, a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Maria Carp, relatează agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis, MĂRTURISIRI UNICE - Cum a trăit președintele Revoluția de la 1989: Eu cred că a fost multă dezinformare

Potrivit sursei citate, tânărul şi-a însuşit pe nedrept autoturismul, pe care l-a condus spre ieşirea din municipiul Botoşani, iar pe timpul deplasării a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

"Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului, valoarea prejudiciului fiind estimată la suma de 3.400 de euro", se arată în comunicat.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii tânărului pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, pe numele său fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de abuz de încredere, distrugere şi conducere fără permis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.