Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursa pentru primăria Bacău, trasă la indigo după modelul din Capitală

Inquam Photos / Octav Ganea
PSD PNL

Pe modelul Bucureștiului, PNL și PSD au prezentat, vineri, un candidat comun la primăria municipiului Bacău. Valentin Ivancea (PSD) îl va înfrunta pe primarul în funcție Daniel Stanciu Viziteu, susținut de aceleași forțe politice care s-au unit și în spatele lui Nicușor Dan în Capitală.

„În municipiul Bacău, pe sondajele pe care le-am făcut, 7 din 10 băcăuani doresc schimbarea actualei administraţii. Asta ne îndeamnă la cele mai potrivite alegeri şi analizând potenţialii candidaţi ai PNL am ajuns la concluzia că Valentin Ivancea este candidatul care are cele mai mari şanse să îl învingă pe actual primar. Discutăm despre o construcţie politică pe termen lung, în care vom avea candidaţi comuni şi la consiliul local, într-o pondere pe care o vom stabili ulterior", a spus preşedintele filialei PNL Bacău, Mircea Fechet, citat de Agerpres.

"Este o alianţă politică şi administrativă care vrea să ofere cetăţeanului o soluţie viabilă, solidă, corectă, coerentă. (...) Nu este neapărat important să luptăm împotriva cuiva ci să schimbăm modul de a face administraţie. Mă bucur de maturitatea politică de care a dat dovadă PNL care a ales să susţină cel mai bine poziţionat candidat lăsând deoparte orgoliile politice şi punând în faţă interesul băcăuanului", a precizat preşedimtele organizaţiei PSD Bacău, Valentin Ivancea.

Funcţia de primar al municipiului Bacău este deţinută de Lucian Daniel Staciu Viziteu (USR), care va candida din partea Alianţei Dreapta Unită (USR + Forța Dreptei + PMP).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.