Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursă strânsă între Ted Cruz și O'Rourke pentru funcția de senator de Texas

www.businessinsider.com
ted cruz

Senatorul republican Ted Cruz și democratul Beto O'Rourke, un potențial contracandidat al lui Donald Trump la scrutinul prezidențial din 2020, sunt aproape la egalitate în cursa pentru postul de reprezentat al Texasului în Congresul SUA, după numărarea a trei sferturi din voturi, potrivit NBC News.

Cruz are 49,8% din voturi, în timp ce contracandidatul său democrat are 49,6%, după numărarea a aproape trei sferturi din voturile exprimate în scrutinul din Texas.

Din cauza unor probleme tehnice, procesul de vot a fost prelungit cu o oră în câteva circumscripții din comitatul Harris, statul Texas.

În contextul în care preşedintele Donald Trump a mobilizat armata şi a promis măsuri dure împotriva imigranţilor care vor să treacă din Mexic în Statele Unite, Beto O’Rourke a minimizat avertismentele liderului de la Casa Albă. "Nu a fost niciodată o perioadă mai bună pentru noi să trăim în Texas şi la frontiera SUA cu Mexicul", a declarat Beto O’Rourke, care, potrivit unor analişti, ar putea deveni candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din 2020. Recent, Beto O’Rourke a negat că ar intenţiona să candideze împotriva lui Donald Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.