Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curse de ogari la Hipodromul Ploiești

Sezonul competiţional de pe Hipodromul Ploieşti se încheie duminică, 25 noiembrie, cu o premieră: două curse de ogari în care vor alerga în total 12 câini.

În spatele acestei iniţiative se află Florin Tudora, un proprietar de ogari englezi care a participat cu patrupedele sale agile la competiţii externe, pe hipodromul din Budapesta, în special. Florin Tudora vrea să impună competiţiile de acest gen şi în ţara noastră, plănuind ca de acum încolo să organizeze constant curse pe Hipodromul Ploieşti împreună cu alţi proprietari şi, la anul, să înfiinţeze Clubul de Ogari Englezi din România.

Iniţiativa se bucură de sprijinul viceprimarului Cristian Ganea şi al managerului hipodromului Lucian Rădulescu, ambii fiind interesaţi de diversificarea activităţii de pe hipodrom.

“Locul acesta are un potenţial uriaş, pe care trebuie să-l folosim la maximum. Sunt deschis la orice iniţiativă care valorifică hipodromul”, a declarat viceprimarul.

Programul, care începe la ora 10:30, mai include curse de trap (între care Premiul de Fond şi Premiul de Închidere) – şi, pentru copii, plimbări cu poneiul Matilda. De asemenea, ploieştenii se vor putea delecta cu mâncare românească şi exotică în zona de food&fun. Biletul costă 5 lei, copiii sub 7 ani beneficiind de acces gratuit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.