Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursele regulate de călători, reluate pe braţul Chilia al Dunării

feribot
Directorul societăţii subvenţionate de Ministerul Transporturilor pentru a efectua cursele în Deltă, Nicolae Chichi, a declarat, pentru AGERPRES, că la bordul navei care a plecat din Tulcea spre Periprava se află 13 pasageri şi 15 tone de produse pentru societăţile din localităţile aflate pe braţul Chilia al Dunării.

Căpitănia Zonală a Portului Tulcea a decis, luni, ridicarea restricţiilor de circulaţie pe timpul zilei pe braţul Chilia al Dunării impuse la începutul lunii martie, din cauza războiului din Ucraina, măsura fiind solicitată de autorităţile locale care au semnalat faptul că nu au posibilitatea asigurării transportului regulat de călători între braţul Sulina şi satele din extremitatea nord-estică a Deltei.

Circulaţia navelor fluviale şi a bărcilor de agrement este interzisă în continuare pe timpul nopţii, potrivit Căpităniei Zonale a Portului Tulcea.

La începutul lunii martie, autorităţile au decis interzicerea circulaţiei în apele teritoriale româneşti ale braţului Chilia al Dunării, pentru a preveni orice eveniment în care ar putea fi implicate nave, având în vedere faptul că o unitate militară din apropierea oraşului ucrainean Ismail a fost bombardată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.