Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursuri de engleză pentru copii - modalitatea sigură prin care copilul tău va ajunge să vorbească ca un nativ

Radu Pop

Cursuri de engleză pentru copii - modalitatea sigură prin care copilul tău va ajunge să vorbească ca un nativ

Copilul tău a început școala și, de ceva timp, îl vezi stresat și iritat atunci când știe că a doua zi urmează să aibă ora de engleză? Ajută-l să scape de tensiune și să recupereze deficitul de cunoștințe, cu ajutorul unor cursuri de engleză pentru copii.

Pe parcursul acestor cursuri engleza copii Flying Colours, copilul tău va descoperi că a învăța limba engleză poate fi chiar distractiv și foarte interesant. Cadrele didactice din cadrul Centrului de limba engleză au o experiență de peste 20 de ani la catedră și folosesc tehnici și metode moderne de predare. Copilul tău va întalni mai mult decât un profesor, va cunoaște un mentor care îl va ajuta să înțeleagă importanța și necesitatea dezvoltării abilităților de comunicare, indiferent că alege să o facă în limba română sau engleză, a doua cea mai vorbită limbă din lume.

Jocurile de rol, dezbaterile sau prezentările de proiecte sunt doar o parte dintre metodele interactive la care profesorii fac apel pentru a-i ajuta pe elevi să își exerseze în practică noțiunile teoretice asimilate. Toate aceste activități vor oferi un plus de încredere copilului în abilitatea sa de a comunica și îl vor ajuta să reușească să socializeze cu ușurință în orice context. Totodată, copilul va învăța că are un cuvânt de spus și că ideile sale merită exprimate și susținute cu argumente, abilitate extrem de utilă atât în școală, cât și mai târziu în viața de adult.

Aceste cursuri de engleză pentru copii sunt organizate în grupe de 8 - 10 copii (suficient de mulți încât orele să se desfășoare interactiv, dar suficient de puțini încât toți elevii să poată participa în mod activ). Grupurile de studiu sunt alcătuite în funcție de două coordonate esențiale: vârsta și nivelul de limbă engleză al copilului.

Tipuri de cursuri de engleză pentru copii

În cadrul Centrului de limba engleză Flying Colours, există mai multe tipuri de astfel de cursuri, organizate în funcție de obiectiv sau de modul de desfasurare, precum:

  • în funcție de vârstă: pentru preșcolari (începând de la 4 ani), gimnaziu, adolescenți;
  • pentru pregătirea examenelor Cambridge;
  • offline;
  • online.

Indiferent că îți dorești să optezi pentru cursuri engleză copii online sau offline, vei avea siguranța că pregătirea copilului va fi una la nivel nativ.

Dacă îți dorești să îți înscrii copilul la cursuri pentru pregătirea examenelor Cambridge, atunci Centrul de limba engleză mai sus numit este, indiscutabil, alegerea perfectă. Profesorii din cadrul Centrului sunt specializați în instruirea elevilor pentru acest tip de evaluare. Ei cunosc structura și cerințele examenului în detaliu și îți pot oferi sfaturi și resurse relevante pentru fiecare secțiune. Acesta este primul Centru cu promovare 100% la examenele Cambridge, după un sistem de predare și evaluare riguros, dezvoltat de universitatea cu același nume.

Conform evaluarii realizate de platforma Cambridge în primul an de activitate, rezultatele copiilor, pregătiți în cadrul Centrului de limba engleză, au fost mai mari comparativ cu ale celorlalți elevi, la nivel global. De asemenea, media obținută la examen de copiii pregătiți de profesorii Centrului a fost peste media luată la examenele la nivel internațional.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.