Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursuri gratuite pentru copii, despre drepturi și libertăți fundamentale

romania steag

Interesați și pasionați de Constituție, de ce presupune democrația și libertatea de exprimare, mai mulți tineri s-au înscris la cel mai nou curs organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, Libertatea în drepturi. Programul este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 – 25 de ani. Cursurile au loc online, pe platforma națională de e-learning ”Școala FDVDR”.

În cadrul primei sesiuni de curs tinerii au discutat despre relația cu societatea și comunitatea din care fac parte, au putut să își descopere aspirațiile, nemulțumirile și să găsească soluții pentru dezvoltarea și construcția propriei personalități.

Tinerii au la dispoziție 8 săptămâni să descopere, să învețe și să pună în practică informațiile aflate la curs. Coordonatorul cursului, Mihaela Stănciulescu, lector universitar doctor la Universitatea din Pitești, a vorbit despre nevoile tinerilor din ziua de azi.

Pentru prima dată de la lansarea programului, în acest an, la cursurile gratuite organizate de FDVDR, participă copii din întreaga țară și din Republica Moldova, dar și copii români din Belgia, UK, Germania Israel și Italia. Peste 15 cursuri noi se adaugă în programul de cursuri gratuite, oferite de Fundația Dan Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.