Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursuri suspendate în opt școli din Timiș, pentru organizarea referendumului

Inquam Photos/ Octav Ganea
scoala clasa elevi

Cursurile vor fi suspendate în opt școli, iar în alte șase unități din județul Timiș programul activităților va fi modificat în zilele de 5 și 8 octombrie, pentru organizarea referendumului privind redefinirea familiei, conform Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, în mai multe unități de învățământ din județ cursurile vor fi suspendate sau programul activităților va fi modificat în zile de 5 și 8 octombrie, pentru organizarea referendumului pentru familie, care are loc în 6 și 7 octombrie.

“Având în vedere Hotărârea de Guvern nr. 743 din 18 septembrie 2018 privind aprobarea Programului calendaristic al referendumului național pentru revizuirea Constituției din 6 și 7 octombrie 2018 și Hotărârea de Guvern nr. 744 din 18 septembrie 2018 privind stabilirea măsurilor tehnico-organizatorice, a bugetului și a cheltuielilor necesare pentru buna organizare și desfășurare a referendumului național pentru revizuirea Constituției din 6 și 7 octombrie 2018, vă informăm că în județul Timiș s-au operat o serie de modificări în privința programului de desfășurare al activităților educative la nivelul unităților de învățământ preuniversitar”, a declarat inspectorul școlar general al județului Timiș, Aura Danielescu.

Astfel, în cinci unități de învățământ se suspendă cursurile în data de 5 octombrie – Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” Timișoara, Liceul Penticostal „Logos” Timișoara, Grădinițele cu program prelungit nr. 11 și nr. 12, Grădinița cu program normal Jdioara, com. Criciova, în șase școli se modifică programul activităților în 5 octombrie - Școlile gimnaziale 13, 21, 25, Liceul Tehnologic „Sf. Nicolae” Deta, Școlile gimnaziale nr. 2 și nr. 3 Lugoj, iar în alte trei școli se suspendă cursurile în data de 8 octombrie - Grădinița cu program prelungit nr. 1 Timișoara, Școala Gimnazială Jimbolia, doar o clasă, și Grădinița cu program normal Jdioara, com. Criciova.

Potrivit datelor făcute publice de Autoritatea Electorală Permanentă, la nivelul județului Timiș vor fi deschise 597 de secții de votare, iar cele mai multe vor funcționa în unități de învățământ, cămine culturale sau sedii de primării.

Referendumul se va desfăşura pe parcursul a două zile, 6 şi 7 octombrie 2018, între orele 7.00 şi 21.00.

Întrebarea care va fi adresată românilor la referendumul pentru redefinirea familiei va fi: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.