Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursurile de la UMF Iași vor fi suspendate pentru două zile, iar de miercuri studenților li se va preda online

mediafax.ro
cursuri studenti

Cursurile de la UMF Iași vor fi suspendate luni și marți, urmând ca de miercuri, studenții să se folosească doar de platforma de e-leargning a instituției, potrivit deciziei de duminică a Universității. Stagiile nu vor mai avea loc în spitale, ci în spațiile universității, anunță MEDIAFAX.

Consiliului de Administrație al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T.Popa" din Iași a decis duminică după-amiază mai multe măsuri pentru a limita răspândirea virsului COVID 19.

Astfel, în urma deciziei luate la București ce prevede că stagiile din spitale și farmacii sunt suspendate, și cursurile UMF Iași vor fi suspendate pentru două zile.

„În perioada 9 – 10 martie 2020 se suspendă, în totalitate, activitatea didactică cu studenții. În acest interval, Decanatele facultăților vor evalua spațiile necesare pentru relocarea activităților didactice din spitale. Începând cu data de 11 martie 2020 până la 31 martie 2020 cursurile la toate facultățile și specializările se vor desfășura on-line, pe platforma de e-learning.", au anunțat reprezentanții UMF Iași printr-un comunicat de presă.

Decizie de maximă siguranță - Primul meci din Liga 1 care se va disputa fără spectatori pe Arena Națională! Fanii își vor primi banii înapoi

Potrivit aceleiași surse, „lucrările practice din anii preclinici se vor desfășura conform orarului deja stabilit”.

Modificări apar la stagiile clinice, astfel că acestea nu vor mai avea loc în spitale, ci se vor desfășura, sub formă de prezentări de caz și vor avea loc în spațiile universității și nu în spitale.

În următoarele zile se vor lua și toate măsurile pentru ca spațiile în care pot avea loc stagiile să fie funcționale, spații în care se vor lua și măsuri de prevenire sporite.

„Deplasările cadrelor didactice în zone cu risc epidemiologic și mobilitățile studentești de tip outcoming și incoming se suspendă”, mai anunță reprezentanți Universității de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa Iași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.