Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremur în aparatul administrativ județean din Prahova: Trei direcții vor fi desființate, iar salariile, plafonate

Getty Images
functionar

Consiliul Județean Prahova are nevoie de bani pentru investiții și a decis să renunțe la zeci de salariați. Consilierii județeni au aprobat un proiect care vizează desființarea unor direcții, externalizarea unui serviciu și plafonarea salariilor tuturor angajaților, potrivit Mediafax.

Consilierii județeni au aprobat desființarea a trei direcții care împreună au peste 200 de angajați. De asemenea, salariile angajaților care rămân în instituție nu vor crește pe parcursul acestui an.

Extremiștii unguri SFIDEZĂ justiția română: vor să monteze 100 de steaguri secuiești în locul fiecăruia îndepărtat prin sentinţă judecătorească

„Desființarea, începând cu data de 31 martie 2021, a Direcției Județene de Pază Prahova (159 de posturi) și a Direcției Județene de Protecția Plantelor și de Întreținere a Drumurilor Județene Prahova (59 de posturi). În aceeași ședință, salariile din 2021 ale angajaților administrației publice județene au fost plafonate la nivelul celor din decembrie 2020”, a anunțat pe Facebook, președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu.

Totodată, Consiliul Județean Prahova va renunța la serviciul de pază și, prin caietul de sarcini, va solicita firmelor de pază să îi angajeze pe foștii angajați ai administrației publice.

De asemenea, consilierii județeni au aprobat contractarea unei finanțări interne rambursabile în valoare de 165 milioane de lei pentru realizarea de investiții în domeniul sanitar, în educație și în infrastructura rutieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.