Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremur în fotbal: Regele Hagi, în dezvăluirile FootballLeaks

hagi

Lumea fotbalului e zguduită de un nou scandal financiar. Mai mulţi sportivi şi antrenori, inclusiv Cristiano Ronaldo şi Jose Mourinho, sunt acuzaţi de evaziune fiscală de sute de milioane de euro.

Potrivit GSP, și numele lui Gheorghe Hagi apare în acest scandal.  În vara lui 2014, Gică Hagi l-a vândut în secret pe Cristian Manea în Cipru. Din banii încasați, un milion de euro au plecat din conturile BRD într-un off-shore din Malta.

„În mare secret, patronul Academiei Hagi l-a vândut pe Cristian Manea la Apollon Limassol pentru 2,5 milioane de euro. Tot în secret, a trimis rapid 40% din sumă unei firme obscure dintr-un paradis fiscal din Malta. Aflat în criză financiară acută, Hagi a trimis un milion de euro din suma de transfer încasată de la Apollon pentru Manea. Practic, a luat bani și a dat din și în paradisuri fiscale”, scrie GSP.

Firma Dito Trading & Consulting este înregistrată la aceeași adresă cu agenția unui impresar controversat, care însă nu apare în acte. 
Comisionul de 40% depășește cu mult media dată publicității într-un studiu făcut de FIFA.

Dezvăluirile, grupate sub numele 'Football Leaks' se bazează, spun jurnaliştii, pe 18 milioane de documente şi vor continua în următoarele 3 săptămâni.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.