Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Cutremur' în fotbalul românesc: Zeci de arbitri ar fi anchetați pentru că ar fi jucat la pariuri (presă)

Dinamo 1948.club
Arbitru

Nu mai puțin de 20 de arbitri ar fi anchetați de către Departamentul de Integritate al FRF pentru că au încălcat regulamentele interne și internaționale și au jucat la pariuri, notează gsp.ro, citând surse.

„Vorbim de arbitri care fac parte din loturile pentru Liga 2 și Liga 3! S-a început procedura de anchetare a acestora”, susțin sursele ziarului.

Burleanu a anunțat că este în desfășurare o anchetă

Informația vine la o zi după ce preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (38 de ani), a afirmat într-o conferinţă de presă, că Departamentul de Integritate al FRF anchetează mai multe cazuri ale unor persoane suspectate că ar paria pe meciuri din campionatul intern.

„Toate anchetele care au fost în desfăşurare până acum confirmă faptul că ne interesează să avem un fotbal marcat de integritate. Departamentul de integritate anchetează foarte multe cazuri la nivelul fotbalului. Din păcate, nu vă putem împărtăşi care sunt cazurile şi în ce faze de derulare se află. În cele mai multe dintre cazuri există o colaborare cu organele statului. În cele mai multe cazuri am beneficiat de sprijinul autorităţilor statului, pentru că şi resursele sunt cu totul altele”, a declarat Burleanu.

Tamaș și Prunea despre scandalul momentului

„Ce am auzit, de arbitri, că se joacă pe cartonașe în minutul fix, cutare, cotă 30. Penalty în minutul cutare, cine are primul corner. La ce tâmpenii îi duce capul! Sunt lucruri mult mai grave, în care știa tot stadionul, în care președinții sunau și spunea să parieze repede, toate rudele. Sunt grave! Nu am nimic cu oamenii care joacă. Dar să fie din interiorul fotbalului, e foarte grav”, a afirmat Florin Prunea, pentru ProSport.

„Ce doar Achim joacă la pariuri? Sunt mai mulți care joacă la pariuri. Inclusiv mie mi s-a propus să pariez, când jucam în străinătate, dar am refuzat din start. Doamne ferește”, a spus Gabriel Tamaș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.