Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremur în justiție: Lucian Onea și Mircea Negulescu intră la rupere - Adina Florea şi Gheorghe Stan, acuzați de constituire de grup infracțional

antena3.ro
Lucian Onea Mircea Negulescu

Fostul procuror Mircea Negulescu şi fostul şef DNA Ploieşti Lucian Onea au depus plângeri penale la Secția specială pentru magistraţi împotriva Adinei Florea şi a lui Gheorghe Stan.

Adina Florea și Gheorghe Stan sunt acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat şi favorizarea făptuitorului, potrivit unor surse judiciare consultate de G4Media.ro.

În cazul Adinei Florea, numărul doi în Secţia specială, se face referire și la acuzații de represiune nedreaptă și inducerea în eroare a organelor judiciare.

Merkel cedează în scandalul cu Trump - Germania majorează bugetul apărării! Este cea mai semnificativă creștere de la sfârșitul războiul rece

Şefului ei, Gheorghe Stan, i se reproșează complicitatea la represiune nedreaptă. Acuzaţiile sunt legate de scandalul care vizează procurori de la DNA Ploieşti, între care procurorul suspendat Lucian Onea, cercetat sub control judiciar.

În sesizarea depusă la Parchetul General se arată că grupul infracţional organizat ar fi condus de către fostul parlamentar Sebastian Ghiţă, împreună cu fraţii Andreea şi Vlad Cosma, care au cooptat alături de ei ofiţeri de poliţie din Prahova, precum şi procurori, toţi inculpaţi în dosare instrumentate de DNA Ploieşti.

Potrivit plângerii, scopul grupării ar fi favorizarea lui Ghiţă, inculpat în mai multe dosare de corupţie, dar şi obţinerea unor soluţii favorabile în instanţă în dosarele în care membrii grupului sunt direct interesaţi.

ȘTIRIPESURSE.RO a intrat în posesia plângerii depuse de Mircea Negulescu împotriva Adinei Florea. Totodată, Negulescu a sesizat și Inspecția Judiciară în vederea cercetării disciplinare a procurorului SIIJ. Nu în ultimul rând, fostul procuror Negulescu a făcut plângeri împotriva fraților Vlad și Andreea Cosma.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.