Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremur în naționala de fotbal a Italiei: Procurorii au săltat doi jucători din mijlocul antrenamentului

Facebook
FIGC

După ce Parchetul din Torino a anunțat că desfășoară o anchetă privind dependența de pariuri a mijlocașului lui Juventus, Nicolo Fagioli, procuratura a decis să ia măsuri similare în cazul lui Zaniolo și Tonali, ridicându-i direct din cantonament!

Conform informațiilor furnizate de Fabrizio Romano, doi jucători din echipa națională a Italiei, Nicolo Zaniolo și Sandro Tonali, au fost conduși de la antrenamentul "Squadra Azzurra" de către anchetatori!

Prin intermediul unui comunicat emis de Federație, s-a anunțat că "în cadrul anchetei, se prevede că fotbaliștii vor trebui să facă față acuzațiilor în zilele următoare".

Federația Italiană de Fotbal a emis, la scurt timp, un comunicat de presă cu privire la situația celor doi fotbaliști săltați de procurorii italieni.

”Indiferent de natura faptelor, considerând că, în această situație, cei doi jucători nu se află în condițiile necesare pentru a face față angajamentelor programate în zilele următoare, Federația a decis, tot pentru a-i proteja, să permită revenirea lor la cluburile respective”, se arată în comunicatul emis de FIGC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.