Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în politică! Fost lider PSD: 'O informație certă... Călin Anton Popescu Tăriceanu NU va candida la alegerile prezidențiale!'

Facebook
tăriceanu regele carlos

"O informație certă... Călin Anton Popescu Tăriceanu nu va candida la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019! Tot o informație...nu va candida de frică!", este dezvăluirea pe care președintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a făcut-o pe pagina personală de Facebook.

Citește și: SURSE - Ședință explozivă în PSD pentru amnistie și grațiere

Imediat președintele PRU a fost asaltat de întrebările "prietenilor", care și-au dorit să afle motivul care îl oprește pe Tăriceanu să candideze. "Frica față de sistem" îl va opri de Tăriceanu să candideze, a mai adăugat  Bogdan Diaconu. Fostul deputat PSD, nu a precizat sursa informației, dar le-a spus urmăritorilor că "viața va confirma veridicitatea informației".

Totodată, președintele PRU, fost deputat PSD, a mai ținut să mai nege faptul că ar fi servit vreodată intereselor puterii,  atunci când a fost întrebat de prieteni, de ce face această dezvăluire, împotriva puterii din care și el a făcut parte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.