Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în sistemul de Sănătate: Toți președinții Caselor Județene de Sănătate sunt SUSPENDAȚI

Sigla CNAS

Șefii tuturor Caselor Județene de Sănătate sunt suspendați din funcție! Preşedinţii au fost suspendaţi ca urmare a modificării indicatorilor de performanţă cu peste 50 la sută. ”Au fost suspendați pentru că s-au schimbat indicatorii din contractul de management – se vor organiza examene. Este foarte posibil să fie și procese, dar  am respectat legea.”, a spus Vasile Ciurchea, președinte CNAS, la B1 TV.

**** Toţi şefii de case judeţene de sănătate au fost revocaţi din funcţie, în urma modificării indicatorilor de performanţă managerială

Contractele tuturor şefilor caselor judeţene de asigurări de sănătate au încetat de ieri, în urma modificării, în proporţie de peste 50%, a indicatorilor de performanţă managerială. Potrivit unui comunicat al CNAS, până la organizarea concursurilor de ocupare a acestor posturi au fost numiţi preşedinţi interimari, persoane care îndeplinesc condiţiile necesare. În comunicat se mai arată că toţi şefii de case judeţene de sănătate revocaţi din funcţie vor avea posibilitate să participe la concursurile organizate pentru ocuparea acestor posturi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.