Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremur în Superligă! Constantin Schumacher a plecat de la FC Argeș:`Este păcat că la un club de tradiție, decide un om care dă 2-3 lei`

Schumacher
Digisport

După despărțirea de Marius Croitoru, clubul FC Argeș a rămas și fără antrenorul secund, Constantin Schumacher, unicul deținător al licenței PRO din cadrul clubului.

Contactat de STIRIPESURSE.RO, Constantin Schumacher a confirmat despărțirea de FC Argeș și a dezvăluit că ruptura a fost produsă de unul dintre sponsorii echipei.

Schumacher nu a acceptat să fie antrenorul secund al viitorului tehnician.

”Nu pot să fiu secundul lui Radu Dragos, imi este prieten și nu putem să încurcăm lucrurile. Îmi doresc ca echipa să scape de la retrogradre.

Decizia a fost luată de altcineva, de un sponsor al clubului. Este păcat!  La un club atât de mare ca FC Argeș decide un om care dă 2-3 lei.

Când a venit Marius Croitoru pe bancă, am vorbit cu domnul primar că voi sta la echipă cât timp stă Marius pe bancă si că nu voi mai accepta rolul de antrenor secund”, a spus Constantin Schumacher.

1 an și jumătate a petrecut Schumacher pe banca tehnică a piteștenilor.

După plecarea lui Constantin Schumacher, FC Argeș este obligată să găsească în termen de 30 de zile, un antrenor cu Licență PRO, fie el pus și formal pe banca tehnică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.