Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremur la PSG: Kylian Mbappe a fost exclus din lot - Real Madrid stă la pândă pentru superstarul francez

goal.com
mbappe

Paris Saint-Germain l-a lăsat pe Kylian Mbappe în afara lotului care se va deplasa în Japonia pentru turneul din pre-sezon, după ce atacantul a confirmat că nu este interesat să semneze un nou contract cu campioana Franței.

Atacantul lui Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, a fost exclus din turneul de pre-sezon al clubului în Japonia, pe fondul speculațiilor legate de un transfer în vara viitoare, conform Mirror.co.uk.

Viitorul pe termen lung al lui Mbappe la giganții francezi este în prezent sub semnul întrebării din cauza reticenței sale de a semna un nou contract, ceea ce înseamnă că ar fi liber să părăsească clubul pe gratis în vara anului viitor.

Mai multe cluburi, inclusiv Real Madrid, sunt interesate de serviciile lui Mbappe, deși acesta a insistat că intenționează să rămână la Paris pentru încă un an.

Rămâne de văzut, totuși, dacă poziția sa se va schimba după ce PSG a confirmat că atacantul nu face parte din echipa care va călători în Japonia în acest weekend, înaintea noii campanii din Ligue 1.

Decizia lui Mbappe de a refuza negocierile pentru un nou contract nu a picat bine pe Parc des Princes, președintele Nasser Al-Khelaifi și-a exprimat oficial dezamăgirea, în timp ce o mână de coechipieri ai atacantului au depus plângeri în urma comentariilor potrivit cărora campioana Franței ar fi un "club care divizează".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.