Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMURĂTOR Momentul în care cele două avioane se ciocnesc și se prăbușesc, la Suceava - VIDEO 18+

Sâmbătă, în timpul unui zbor de antrenament pentru „Suceava Air Show 2018”, două avioane s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit. Un pilot a murit, iar un altul e în stare gravă. Imaginile surprind momentul în care cele două avioane se ating și pică, împreună, pe câmpul de lângă pista de aterizare.

Pilotul rănit în accidentul aviatic de sâmbătă, din Frătăuții Vechi, județul Suceava, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iași, starea sa fiind critică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citește și: S-a aflat totul! Unde va avea loc nunta de lux a fiului lui Liviu Dragnea și câți bani s-au investit în organizarea evenimentului

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iași, dr. Florin Grămadă, pilotul rănit a ajuns cu elicopterul SMURD la unitatea medicală, iar medicii încearcă să îi amelioreze starea.

„Pacientul a fost adus la noi şi este în grija spitalului. Este în stare foarte gravă. Echipa din cadrul spitalului face tot posibilul pentru a-i ameliora situaţia", a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, dr. Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu", din Iaşi.

Citește și: Olguța Vasilescu, reproșuri în rafală pentru Klaus Iohannis: ”tu te-ai plimbat jumătate din mandat…mi se pare halucinant”

Pentru că starea pacientului este critică, având răni grave la cap și la nivel toracic, medicii îl supun pe pilotul Sorin Bochiș la mai multe investigații, iar deocamdată nu știe dacă va fi sau nu operat.

Sorin Bochiș, pilotul rănit grav în accidentul aviatic din Suceava, are 53 de ani și este din Timișoara. Acesta lucrează ca pilot în cadrul unei mari companii aeriene, dar și în cadrul Clubului de Aviație Cioca din Timișoara, unde este și pilot de acrobații.

Citește și: Ministrul Muncii se dezlănțuie la adresa lui Iohannis! ”Cum n-am crescut pensiile și salariile? Cred că trăiește în alt film”

Sâmbătă, în timpul unui zbor de antrenament pentru „Suceava Air Show 2018”, avionul lui Sorin Bochiș s-a ciocnit de cel al unui alt pilot, Cornel Marinescu, din Snagov, județul Ilfov, acesta din urmă fiind declarat decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.