Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMURĂTOR O celebră avocată spune ce i-a făcut un lucrător SIPA: Ce pățeau magistrații

panica frica teama stres

În plin scandal legat de arhiva SIPA, o celebră avocată spune ce a pățit după o discuția cu un lucrător al Serviciului. Avocata Maria Vasii i-a acordat un interviu lui Adrian Ursu, la Antena 3, în care a vorbit, în premieră, despre cum SIPA i-a afectat iremediabil viața.

Cunoscutul avocat a povestit, cu lux de amănunte, ce făceau anchetatorii SIPA și cum a avut de pătimit din cauza lor.

Citește și: Ucrainenii fac mișto de ruși după incidentul cu oile românești care au scufundat o navă rusească de război / VIDEO

”Se știe public că înainte de a practica avocatura am fost judecător. Am întâlnit un lucrător al SIPA, care în sufrageria mea m-a supus la un interogatoriu crâncen. Eram tânăr magistrat, rămăsesem însărcinată cu al treilea copil, după ce am anunțat această sarcină am înțeles că au fost anumite informări către superiori. Problema era că era a treia sarcină. Toată discuția s-a purtat în jurul concepțiilor mele religioase, se credea că sarcina avea legătură cu apartenența la o sectă religioasă. Cu toată smerenia, sunt practicant ortodox. Am fost supusă unei anchete de o cruzime psihologică ieșită din comun. Acele trei ore mi-au afectat tot restul vieții.

Citește și: Ce a pățit mama denaturată care și-a supus fiica de 6 ani la orgii

Am păstrat sarcina, dar am pierdut copilul după ce s-a născut. De 24 de ani în casa mea și în sufletul meu este o candelă aprinsă. Acesta este stigmatul meu al durerii, dublat și de decizia greșită pe care am luat-o în urma acestei anchete. Mi s-a reproșat sarcina și am rămas cu acest gând, că voi avea de ales între sentimentul maternității și cariera de magistrat. Am luat o decizie greșită, pe care o regret enorm. Am fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a nu mai rămâne însărcinată. Orele acelea de anchetă mi-au mutilat trupul și sufletul (…) Vreau să știu cine a fost călăul existenței mele” a spus Maria Vasii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.