Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CV-urile parlamentarilor, 'literatură' comică

camera deputatilor, vot

Fiecare parlamentar are CV-u publicat pe pagina web a Camerei Deputaţilor sau a Senatului. Dincolo de profesiile şi studiile mai mult sau mai puţin umflate, aleşii neamului şi-au trecut pe lista abilităţilor şi lucruri de-a dreptul comice.

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Marian Neacșu, membru al Uniunii Naționale a Crescătorilor de Păsări din România, se pricepe foarte bine să lucreze pe un computer: „tehnoredactare, calcul tabelar, prezentări, navigare internet”.

Liberalul Cristian Constantin Roman are cunoştinţe de utilizare a calculatorului:„ WORD, EXCEL, Internet, poşta electronică”.

Colega lui de la PSD, Cristina Nichita, are competențe și aptituduni artistice: modă, literatură, psihologie, poezie.

Deşi aleşii sunt criticaţi pe bună dreptate pentru că îşi petrec puţin timp în Parlament, pesedistul Ion Bălan și-a trecut în CV că are capacitatea de a lucra suplimentar. Tot el precizează că are „integritate morală”.

Ioan Hulea (UNPR) are „atitudine pozitivă la program prelungit de muncă” și este disponibil pentru „delegații prelungite”. Tot el precizează că „uneori, probabil, sunt prea scrupulos și perfecționist”.

Deputatul UNPR Marin Anton la activitatea profesională a ținut să menționeze că are „o afacere de succes în agricultura giurgiuveană cu primarul din Prundu, afacere pe care continuăm să o dezvoltăm”.

Pesedistul Ioan Benga nu se pricepe doar să folosească un computer. El a scris negru pe alb în CV că are competențe de utilizare: fax, copiator, imprimantă și scanner. De asemenea, am aflat că are abilități în „măsurarea mărimilor fizice” și competențe în „folosirea aparatelor de măsură și control”.

Cornel Cristian Resmeriță (PSD) are cunoştiinţe de utilizare a aparaturii de birotică (calculator, imprimantă, scanner, copiatoare, etc). „Am aptitudini de utilizare a calculatorului la nivel înalt.Cunosc sistemul de operare Windows XP, MS Office (Word, Excel ), utilizez Internetul”, s-a mai lăudat el.

Un alt deputat PSD, Gheorghe Dănuț Bogdan, a primit două distincții: „Primar de trei Stele” și „Primar de patru Stele”.

„Apreciez frumosul în toate formele de exprimare şi îl consider un factor de realaxare, de împlinire spirituală”, susține în CV-ul său Aurel Niculae (UNPR).

Liberalul Mihai Tararache își planifică bine timpul, este un bun comunicator, disciplinat și „își calculează bine pașii”.

Ionel Stancu, deputat al grupului minorităților naționale, a coordonat diverse proiecte studențești: Balul Bobocilor, Festivaluri de Modă, competiții sportive.

Senatorul Ioan Iovescu, fost mecanic la o autobază din Lugoj, ales pe listele partidului lui Dan Diaconescu și acum afiliat PSD, trece la rubrica „Distincții, decorații” faptul că, în 1986, a obținut locul I la „Concursul pe meserii Stăpân pe Volan”.

Senatoarea UDMR Rozalia Biro menționează în biografia ei publică obținerea distincției „Bradul de Argint”.

Senatorul PSD Gabriel Mutu consideră necesar să precizeze în CV că are „abilități de comunicare” și poate „opera” Microsoft Office.

Senatorul Ciprian Rogojan (UNPR) - cunoscut drept „Cici de la Sistem”, el fiind bateristul acestei trupe - ține să-și confirme renumele și precizează în biografie că are „atestat profesional - muzică - percuție - nota 10”.

Mai mulți senatori se laudă cu „apariții în presa centrală scrisă și audiovizuală”, dar Cristian Rădulescu (PNL) este mai specific: la rubrica „Apariții în presă”, el arată că a fost menționat într-un comunicat al Senatului referitor la „Întâlnirea Grupului de prietenie România-Franţa din Senat cu E.S. dl. Henri Paul, ambasadorul Republicii Franceze la Bucureşti - 19 octombrie 2011”, potrivit unei sinteze realizate de evz.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.