Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dă bine cu pumnul - Lăcrimioara Perijoc, medalie de argint la mondialele de box

Foto Cuget Liber
Lăcrimioara Perijoc

Pugilista română Lăcrimioara Perijoc este noua vicecampioană mondială a categoriei -54 kg. Ea a disputat vineri seara finala în compania sportivei turce Hatice Akbaș, în al doilea meci al serii, la Campionatul Mondial de Box feminin, desfășurat în Turcia, la Istanbul, fiind învinsă la limită, anunță mediafax.

Hatice Akbaș a fost a doua pugilistă turcă în finalele de vineri, ea o înfruntând-o pe românca Lăcrămioara Perijoc, la categoria sub 54 kg.

Perijoc a făcut o primă repriză curajoasă, dar arbitrii partidei au considerat runda ca fiind câștigată de sportiva localnică, cu 4-1.

Pugilista română a boxat și mai bine în runda secundă, câștigând-o cu 3-2.

Runda a treia a fost decisă din nou în favoarea lui Hatice Akbaș, cu 3-2, ceea ce a făcut ca Lăcrimioara Perijoc să obțină o merituoasă medalie de argint.

Jurnalistul sportiv Michael Houston, care a relatat de la fața locului pentru Inside the Games, a considerat că Perijoc a fost mai bună și ar fi meritat aurul:

„Nu de multe ori aș spune acest lucru, dar cred că este rezultatul a fost dur pentru Lăcrămioara Perijoc. Românca a fost cu siguranță boxerul mai bun în rundele doi și trei. Hatice Akbaș a câștigă la final, prin decizie la limită, însă ea a părut absolut epuizată și în runda a treia.”, a scris Houston.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.