Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacă în PSD se vrea capul lui Liviu Dragnea, Ludovic Orban i-a pus gând rău premierului Viorica Dăncilă: 'E cel mai prost Guvern pe care l-a avut România'

Inquam Photos/Octav Ganea
Ludovic Orban

Ludovic Orban, președintele PNL, susține că PNL își dorește să pună punct acestei guvernări care a provocat un dezastru pentru România. Orban spune că liberalii pregătesc o moțiune de cenzură, iar conform ultimelor informații aceasta va fi introdusă în Parlament în noiembrie.

''Obiectivul principal al PNL este să punem punct acestei guvernări care provoacă un dezastru pentru România. Dacă disidenții PSD vor să îi ia gâtul lui Dragnea se pot alia unei moțiuni de cenzură. Mie mi s-a părut stranie ideea de a o pune pe Dancilă președinte. Pai, dacă ei sunt multumiți de acest Guvern, înseamnă că ei sunt cu Dragnea. Din punctul meu de vedere, acesta este cel mai prost Guvern pe care l-a avut România. Acest partid este un partid care a blocat România, care a alungat aproape 4 milioane de oameni din țară și nu mai are ce să caute la guvernare. PNL, dacă depune o motiune de cenzură, o depune împotriva guvernului și a conducerii. Obiectivul PNL este de a înceta această guvernare, care ne compromite relațiile internaționale. Sunt incapabili să guverneze România și sunt incapabili să își respecte promisiunile electorale.'', a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.