Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacă nu-l schimbă pe antrenor, retrogradează, spune patronul FC Botoșani despre FC Viitorul

Inquam Photos / George Călin
viitorul constanta

Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, spune că nu a văzut niciodată FC Viitorul jucând atât de slab ca în meciul cu FCSB şi consideră că antrenorul spaniol Ruben de la Barrera trebuie înlocuit, potirvit news.ro.

"Până acum, nu m-a impresionat nimeni în afară de FCSB. În astea două jocuri, echipa care m-a impresionat a fost FCSB-ul deşi a avut doi adversari slabi. Eu nu mai văd Astra ca fiind o echipă puternică, cel puţin aşa cred eu şi Viitorul, dacă nu-l schimbă repede pe antrenor... E ceva de necrezut!

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Echipa aia pe care o antrena Hagi şi ce antreează acum sau cum joacă acum... Viitorul a avut aseară cea mai slabă prestaţie. Niciodată nu i-a ţinut în stilul ăsta nicio echipă. Şi au greşit, o echipă de... Dacă joacă aşa, retrogradează", a declarat Iftime, la DigiSport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.