Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Dacă nu ne calificăm e o problemă mare, o tragedie. Suntem condamnaţi să ne calificăm', spune patronul FC Botoșani

prosport.ro
liga europa

Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat că echipa lui este condamnată să se califice în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, după ce tragerea la sorţi i-a scos în cale, în manşa secundă, o formaţie accesibilă, Shkendija din Macedonia., potrivit news.ro.

"Sunt foarte bucuros că jucăm acasă şi jucăm cu o echipă care, teoretic vorbind, putem să o învingem. Presiunea noastră este că dacă nu câştigăm, va fi mare tragedie. Devenim favoriţi, cel puţin pentru publicul local şi pentru cei care ne urmăresc şi ne iubesc. Este o sarcină foarte, foarte importantă să câştigăm meciul şi să mergem în turul al treilea.

Sper ca Marius să-i motiveze pe toţi şi să mergem mai departe. Atât timp cât am bătut în Kazahstan şi cât timp reprezentăm România şi jucăm cu o echipă din Macedonia, care nu a fost campioană, asta înseamnă că trebuie să ne calificăm. Dacă nu ne calificăm e o problemă mare. Suntem condamnaţi să ne calificăm.

Dacă nu utilizăm această şansă, vom fi pedepsiţi de Dumnezeu. Trebuie să fim în turul trei şi poate avem noroc şi mergem şi în play-off. Ar fi extraordinar să mergem mai departe. Este un an al nostru, cel puţin după tragerile la sorţi de până acum. Norocul pe care l-am avut în Kazahstan, când a ratat copilul ăla în ultima secundă, acum că avem o echipă accesibilă...

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Mai mult de atât nu pot decât să mă rog la Dumnezeu să ne ţină sănătoşi", a declarat Iftime, la DigiSport.

FC Botoşani va evolua, pe teren propriu, cu Shkendija (Macedonia), în turul al doilea preliminar al Ligii Europa, s-a stabilit, luni, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon.

Întâlnirea va avea loc într-o singură manşă, la 17 septembrie.

FC Botoşani nu a fost cap de serie la tragerea la sorţi.

Shkendija a ocupat locul 3 sezonul trecut loc în campionatul intern, după Vardar şi Sileks. Acum, după trei etape, este tot pe locul 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.